Om

Målet med jämföraräntor.se är att låta besökarna hitta vägar att jämföra räntor, på egen hand, med olika banker och långivare samt genom låneförmedlare. Sidan listar fördelar och nackdelar när räntor ska jämföras.

Information och Disclaimer

Ingen artikel ska uppfattas som rådgivande. Får rådgivning och hjälp vid finansiella problem rekommenderas istället kontakt med Konsumentverket. Texterna ska enbart ses som inspiration och ge idéer till hur räntor kan jämföras och bättre lånevillkor nås.

Konsumentverkets riktlinjer

Målet är att Konsumentverkets riktlinjer ska följas gällande marknadsföring av olika finansiella tjänster. Detta exempelvis genom att effektiv ränta anges i exempeluträkningar samt att lån som är högkostnadskrediter markeras med varningstriangel.

Disclaimer

Räntor, avtal och villkor kan ha ändrats sedan artiklarna publicerades. Lita därmed inte på att all fakta är uppdaterad! Detta även om målet är att fakta ska uppdateras löpande. Vi avsäger oss från allt juridiskt ansvar för de fakta som finns på webbplatsen.

Affiliate

Detta är en affiliatesida och innehåller därmed affiliatelänkar.

Integritet

Ingen personlig information sparas kring vilka som besöker webbplatsen. Mer om den personliga integriteten kan läsas om i integritetspolicyn.

Kontakt, ägare, m.m

Vid frågor om de kreditgivare som nämns på webbplatsen hänvisas besökaren att kontakta respektive långivare.

Vid frågor om denna webbplats och de som skriver på den kan detta ske via kontaktformuläret.

Ägare är Skribentus AB orgnr. 556994-3060. Mer information om företaget kan hittas på Skribentus.se